Min Historia

Hej, Jag heter Helena Dahlberg jag arbetar i egen regi sedan 2010.

Stolt skapare tillsammans med LikaMedia av mina meditationsappar på Google Play och AppStore

Meditationsapp
Mina guidade meditationer ” Minska stress med meditation” finns på både AppStore och Google Play att ladda ner gratis och köp inuti appen.

Hitta din Inre Kraft kan sätta igång en process i dig som leder till frigörande av känslor möjlig, det är helt ofarligt och ta dig tid att vara/vila i dessa känslor så släpper dom och försvinner.
Självhealing är en healingmetod där du själv ger dig extra energi och healingenergin hjälper kroppen i dess naturliga läkningsförmåga. Healing är djupgående, avslappnande och bra mot stress, nedstämdhet, trötthet, utbrändhet, lindrar smärta och kan starta en process med olika känslor och symtom i kroppen såsom ont i huvudet, oro, sorg etc. Denna meditation kan mycket kraftfull och sätta igång en känslomässig process i dig som jag rekommenderar att du går igenom utan motstånd utan bara vara i känslorna och bearbetar de som kommer upp. Du kan få olika symtom som illamående och huvudvärk men ingen fara, allt är som det ska vara.

Helenas betraktelser är kostnadsfria mejl 1 gång/månad, tills du själv avslutar prenumerationen. Din mejladress lämnas inte ut i tredje hand utan används endast till dessa utskick.
Jag tror om vi blir bättre på att lyssna på vad vår inre röst säger, följer vårt hjärta så blir vi lyckligare och mer fridfulla som i sin tur sprider ringar på vattnet till vår omgivning. Jag tror vi behöver omfamna våra skuggor för att kunna acceptera oss själva fullt ut utan att döma oss för att vara dom vi är.

Jag skriver för att inspirera dig till att vara du och acceptera dig för den du är utan att slå ner på dig själv. Jag har själv gjort en inre resa och idag jobbar jag med att hjälpa andra i sin personlig utveckling.
Jag lever utifrån den jag är, i tacksamhet, i kärlek och i överflöd som gör mig lycklig och det är en process som pågår hela tiden.
Och om jag kan så tror jag alla kan det!
Du kan anmäla dig till mina mejl via knappen intill!

Medial utveckling

Jag är medial sedan barnsben och är 4e generationens medium. Min utbildning sträcker sig över 5 år både i Sverige och i England på Arthur Findlay College av dom bästa lärarna.

Min Skolning och utbildning inom det mediala

Jag är certifierat medium i medial demonstration/storseans och medial konsultation/privatsittning av Maria Ottosson, CSNU

Övriga lärare

Lynn Probert CSNU avancerat mediumskap,
Matthew Smith MSNU avancerat mediumskap
Simone Key MSNU trancehealing
Colin Bates, MSNU avancerat mediumskap och healing
Chris Drew CSNU. mediumskap, filosofi och spiritualism

Hur kunde jag hamna här?

Jag har arbetat som leg. sjuksköterska sedan 1993 och arbetat inom cancervården, kirurgi och akutsjukvård samt är medial sedan barnsben och är 4:e generationen medium.
I september 2010  jag slutat på mitt älskade arbete som sjuksköterska på en akutmottagning samt avslutat min utbildning till TuiNa massör och akupressör som tog mig till Kina för att studera kinesisk medicin, orkade jag inte längre hålla min energi. Jag satt sängkanten och var helt tom i huvudet, jag tappade ord samt jag kände mig så trött och orkeslös. Jag gick aldrig till någon läkare som diagnosticerade mig som utmattad utan jag har satt den diagnosen på mig själv då jag kan i efterhand känna igen tecken som är förknippade med utmattning utan depression. Jag skulle klara detta och bra kvinna reder sig själv samtidigt som jag startade mitt företag. Och det gick men vägen tillbaka har varit ömsom snabb och långsam, invecklande och utvecklande och jag är tacksam för varenda steg jag tog för dom tog mig hit där jag är idag.

Ja med facit i hand så är det konstigt att jag inte hamnade där långt tidigare. Som mellanbarn kommer man i kläm, att bli sedd och få bekräftelse när jag var duktig lärde jag mig fort.
Som medial, HSP och empat kände jag in hur andra mådde, vad de kände i sina kroppar och jag förstod aldrig var det kom ifrån, men jag vet att jag tyckte inte om dubbla budskap.
Idag lyssnar jag alltid på min magkänsla och den har aldrig fel . Men hur kom det sig att jag blev utmattad, jo, som medial, HSP och empat fick jag information hela tiden från andra människor vilket jag inte kunde sortera vad som var mitt och andras samt olyckliga händelser där jag lade känslor på is för logistiken skulle fungera.

Min väg tillbaka var att börja lyssna på min inre röst och ta en dag i taget, jag lärde mig att även om jag gjorde saker jag brann för och älskade så tog min energi slut iallafall. Jag lärde mig hushålla med min energi och lärde känna djupet av min själ med hjälp av personlig utveckling.

Efter mina erfarenheter från olika skeden i livet har lärt mig att använda mina mediala förmågor, vara lyhörd och professionell i samtal och i möten mellan människor samt arbetar under tystnadsplikt.