Telefontider

Bor du långt från min mottagning för ett fysisk besök men vill anlita mina tjänster ändå?

Då finns lösningen här!

Nu kan du boka en medial vägledning, distanshealing och en kortare spirituell coachingsession, sen ringer du på inbokad telefontid på 0939-111 98 64 för 14,90 kr/minut + eventuell trafikavgift från din mobiloperatör

 

Minuttaxan motsvarar mina priser så det blir inte dyrare än ett besök på mottagningen och kan rent av bli billigare då du betalar bara för den tid du behöver och vill ha.

Tveka inte att ringa!
Helena är fjärde generationens medium och har varit medial sedan barnsben och har sin utbildning både från Sverige och England och är cert. medium & spirituell coach. Helena använder sin mediala förmåga tillsammans med orakelkort i sina mediala vägledningar för att lyfta fram detaljer för att förstärka informationen du söker.

Erbjuder
Medial vägledning
Spirituell Rådgivning
Meditation
Huskoll/energiavläsning i hus med oönskad aktivitet
Distanshealing- hjälper till att förlösa blockering i ditt energiflöde. 

Helena informerar:
Jag tror på vårt personliga ansvar och inget jag säger är skrivet i sten, jag läser aldrig av tredje person så jag håller etik och moral högt tillika siar jag inte om hälsotillstånd, sjukdom eller olycka. Jag följer det etiska rådets regler www.etiskaradet.se

Jag arbetar under tystnadsplikt och har sekretess, för att ringa denna betallinje för medial vägledning måste du vara 18 år då jag följer etiska rådets regler.